Wij zijn ConDoor
Door Solutions

Onze naam zegt het al; we zijn bij ConDoor altijd op zoek naar een mooie oplossing voor onze dealers op het gebied van (sectionaal)deuren. Deze service leveren wij zo persoonlijk mogelijk en daarom is het zo belangrijk dat onze werknemers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Wij zijn enorm trots op de plezierige, informele en dynamische werkomgeving die wij samen creëren. In Nederland zijn we gevestigd op twee locaties in Zeewolde én een locatie in Emmen.

ConDoor Zeewolde

ConDoor Zeewolde

In Zeewolde worden onder andere de deurbladen van onze industriële deuren en garagedeuren geproduceerd. Daarnaast zitten de meeste kantoorafdelingen in Zeewolde, zoals Verkoop, ICT, Marketing, Inkoop, Werkvoorbereiding en R&D. Afgelopen jaar is op de Fabricageweg, Zeewolde een tweede, super moderne, fabriek geopend inclusief nieuwe kantoren. Ook werken bij ConDoor Door Solutions in Zeewolde?

ConDoor Door Components Emmen

ConDoor Emmen

Bij ConDoor Emmen worden hoogwaardige hardware sets en componenten voor onze deuren geproduceerd in onze moderne en innovatieve fabriek. De goed geoliede productiehal is een mooi voorbeeld van de samenwerking van mensen en machines. Zo werken onze medewerkers op de verenafdeling samen met AGV’s (Automated Guided Vehicles). Daarnaast hebben we in Emmen ook kantoorafdelingen zoals Inkoop en Werkvoorbereiding. Ook werken bij ConDoor in Emmen?

Interesse in een baan bij ConDoor? Solliciteer direct!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.