ConDoor Verkoop

Johan vertelt…

7,5 jaar geleden ben ik bij ConDoor komen werken als Accountmanager. Er werd toen snel op mijn sollicitatie gereageerd, het voelde heel persoonlijk en alles was eigenlijk vrij snel geregeld.

Ik hou mij bezig met onze dealers, ik heb zo’n 200 tot 250 dealers onder mijn hoede. Ik heb contact via telefoon en email met ze. Zo zorg ik dat leveringen op tijd aan komen, help ik met bestellingen. Eigenlijk doe ik alles om mijn dealers tevreden te krijgen.

ConDoor Verkoop Afdeling Zeewolde

Je weet 's ochtends nooit wat de dag je gaat brengen

Dat persoonlijke contact met mijn dealers vind ik dan ook het leukste aspect van mijn werk. Je weet ’s ochtends nooit wat de dag gaat brengen. Je lost problemen op, er komen spoed bestellingen en je werkt aan ingewikkelde projecten. Het is dan ook altijd mooi als je na een moeilijke order de foto’s van de geplaatste deur binnen krijgt!

We hebben een hele leuke en gezellige afdeling. Iedereen is heel loyaal naar elkaar en helpen elkaar waar nodig. Dat draagt bij aan een goede werksfeer die hier al jaren heerst.

En de feestjes zijn trouwens ook heel goed! Met het 20 en 25 jarig jubileum hebben we grote feesten gehad, dat vond ik erg leuk!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!