ConDoor_ICT

Joeri vertelt...

Ik werk inmiddels 6 maanden bij ConDoor. Ik was op zoek naar en baan die wat dichter bij huis was, dan mijn vorige baan en kwam via via bij ConDoor terrecht. Wat me het meest aansprak was de ambitie die ConDoor had met de Cloud. Daar wilde ik zelf ook graag meer mee doen.

 

Ik zorg er, samen met de rest van de IT’ers, voor dat onze huidige software up-to-date blijft en ik werk aan nieuwe applicaties en software om de fabriek te ondersteunen.

ConDoor ICT Afdeling

Gewoon een hele leuke, informele, familiaire sfeer!

Op dit moment ben ik bezig met een levertijd systeem. Het was hier zo’n ingewikkeld systeem dat zelfs onze verkopers het niet meer helemaal begrepen. Nu ben ik bezig om hier een handiger en gebruikersvriendelijker systeem van te maken met het Microsoft Blazor framework.

Het mooiste aan mijn baan hier vind ik dat je bovenop de materie zit. Je ziet de impact van je code meteen terug in de productie. Dat heb je niet altijd bij andere IT banen.

Verder heerst hier gewoon een hele leuke, informele, familiaire sfeer binnen ConDoor. Ik iedereen aanraden hier te komen werken!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!