ConDoor R&D Afdeling

Brian vertelt...

Toen ik hier solliciteerde had ik ook een sollicitatie bij een ander bedrijf lopen. Uiteindelijk was de prettige sfeer van doorslaggevend belang om de keuze voor ConDoor te maken. Tijdens de afgelopen 10 jaar heb ik nog geen moment spijt van deze beslissing gehad.

Op de R&D afdeling ben ik naast algemene ontwikkelingswerkzaamheden ook bezig met het maken en onderhouden van handleidingen en technische verkoopdocumentatie. Eigenlijk is er geen dag hetzelfde voor mij, en die variatie is juist wat ik waardeer. Het ene moment maak ik een handleiding voor een nieuw product, en het andere moment teken ik prototypes om met de 3D-printer uit te printen.

ConDoor R&D Afdeling

Een open bedrijfscultuur!

Naast de techniek ligt mijn hart bij visuele werkzaamheden. Het maken van de handleidingen vind ik dan ook heerlijk. Aan de andere kant haal ik ook veel plezier in het doorgeven van die kennis aan anderen. Zo hebben we nu een vacature voor een tekenaar handleidingen. Ik help die nieuwe collega graag op weg naar een mooi eindresultaat.

Het is gewoon fijn dat je contact hebt met iedereen, een hele open bedrijfscultuur. Het ene moment sta je in de fabriek, het andere moment in het kantoor van Kees-Jan (CEO). Ik kan het van harte aanbevelen om hier te komen werken!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!