ConDoor Emmen

Dick vertelt...

Ik werk hier sinds 2019. Ik kom oorspronkelijk uit de bouw en ik was zoals ze dan zeggen een beetje ‘flauw van de bouw’. Toe aan iets anders! Dat was aan het begin wel even wennen. Ik begon op de productie en dat is natuurlijk een strak geregeld proces, op de bouw is het iets vrijer qua tijdsindeling. Maar ik kreeg het wel heel erg naar mijn zin.

Zeker toen er een plek op de expeditie vrij kwam. Dat ligt me een stuk meer dan op de productielijn werken. Ik heb daar dus voor gesolliciteerd en ben nu doorgegroeid tot voorman. Dat houdt in dat ik het transport regel. Alles wat hier geproduceerd wordt moet ook weer weg, ik zorg dat dat soepel verloopt.

Ik vind het gewoon lekker om dat allemaal te regelen. Ik doe het nog maar net als voorman en het is een hele leuke uitdaging. Naar mijn zin en het wordt alleen maar beter. Ik vind dat ook wel mooi, dat je binnen het bedrijf kan doorgroeien. Als je goed je best doet zijn er gewoon veel mogelijkheden in het bedrijf. Je bepaalt dan echt je eigen toekomst.

ConDoor Emmen

Als je goed werkt, zijn er heel veel mogelijkheden!

Als je bij ons komt werken kom je in een mooi team dat voor elkaar klaar staat. Je weet gewoon wat je aan elkaar hebt. Daarnaast is het heel gezellig. En zoals ik al zei, als je goed werkt zijn er heel veel mogelijkheden. Ik heb zelf al op de productie, het magazijn, plaatsvervangend leiding en nu als voorman expeditie gewerkt. Lekker veelzijdig dus!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!