Sebastiaan en Bas Verkoop ConDoor

Bas vertelt…

Ik werk hier nu 8 maanden. Ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging en toen kreeg ik van mijn buurman Bas (nu ook mijn bureau-buurman) de tip om bij ConDoor te komen werken! Best gezellig, we carpoolen ook elke dag naar werk.

Eigenlijk ben ik er verantwoordelijk voor dat onze dealers tevreden zijn. Ik help ze met alles waar ze hulp bij nodig hebben. Het uitrekenen van speciale deuren, ik zet marketing ondersteuning aan ze door, zorg dat alles op tijd bij ze geleverd wordt. Als mijn dealers tevreden zijn ga ik met een goed gevoel naar huis!

Sebastiaan en Bas Afdeling Verkoop ConDoor

Het is gewoon een heel open en fijn bedrijf dat investeert in zijn mensen!

Een van de leukste dingen in de afgelopen maanden vond ik mijn inwerkperiode. Ik ging met elke afdeling meelopen, al was het maar een kwartiertje. Op die manier leerde ik het bedrijf en het product super goed kennen! Op elke afdeling kreeg ik hele goede begeleiding.

Dat is waarom ik het ook zou aanraden om bij ons te komen werken. Het is gewoon een heel open en fijn bedrijf dat investeert in zijn mensen. Er is een goede werksfeer en je hebt heel veel vrijheid. Er wordt vertrouwd op onze kwaliteiten!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!