Melissa ConDoor Marketing afdeling

Melissa vertelt…

Ik ben hier komen werken in 2022 omdat ik goede verhalen over de werksfeer van ConDoor had gehoord. Tijdens mijn sollicitatie kwam ook naar voren dat het werk erg divers zou zijn en er veel ruimte voor groei is. Dat is ook zeker wat ik het afgelopen jaar heb ervaren!

Het werk wat ik doe is heel divers omdat we eigenlijk een marketingafdeling voor al onze klanten zijn. We werken naast de huisstijl van ConDoor ook veel met huisstijlen van onze dealers. Zo ondersteunen we onze verkoop om aan potentiële dealers te laten zien wat we allemaal voor ze kunnen betekenen. Daarnaast zijn we veel bezig met interne marketing en communicatie. Op die manier heb je veel contact met collega’s van alle afdelingen, wat het erg leuk maakt!

Melissa ConDoor Marketing afdeling

Vrijheid, waardering en vertrouwen op mijn expertise!

Op dit moment ben ik bezig met een serie animaties om onze dealers te ondersteunen in het gebruiken van onze webshop en configuratie. Ik wilde graag beter leren animeren en daar is op deze manier ruimte voor.

Vrijheid, waardering en vertrouwen op mijn expertise. Dat is hoe ik mijn werk hier ervaar, en waarom ik ook kan aanbevelen om bij ConDoor te komen werken!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!