ConDoor Inkoop Afdeling

Igor vertelt...

Ik werk nu al 2,5 jaar als Supply Chain Planner bij ConDoor. Toen ik solliciteerde was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik wilde graag in een leuk kantoor werken. Eigenlijk was het destijds in een paar dagen geregeld. Ik kwam op een vrijdag op gesprek en de maandag erna had ik de baan!

Ik vond het heel fijn dat er veel tijd werd genomen tijdens mijn sollicitatiegesprek. Ik heb lang met Erwin (Supply Chain Director) gesproken over wat de functie precies inhoudt, heb een uitgebreide rondleiding gehad en dat alles zorgde ervoor dat ik meteen een goed gevoel bij ConDoor kreeg. Het werd ook meteen duidelijk dat het niet alleen een baan als inkoper was.

De functie Supply Chain Planner heeft ontzettend veel variatie. Naast dat we inkopen doen voor alle afdelingen zijn we ook bezig met voorraadbeheer, proces verbetering en werken we samen met alle andere afdelingen, van voormannen in de fabriek tot de verkoopafdeling.

ConDoor Inkoop Afdeling

Een ontzettend leuke werksfeer

Het leukste aan mijn baan vind ik misschien wel de relaties die ik heb met leveranciers. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor al ons aluminium. Daarvoor heb ik leveranciers in verschillende landen zoals Polen en Spanje. We bouwen relaties voor de lange termijn met ze op en ik ga dus ook wel eens op business trip naar deze landen. Een van de ‘perks’ van het werk!

De redenen om hier te komen werken liggen misschien wat voor de hand, maar zijn wel echt waar. We hebben een ontzettend leuke werksfeer en er is veel vrijheid, maar wel in teamverband. We hebben een goed salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals CAO en vrije dagen zijn ook goed en heel gunstig (en ik ben natuurlijk fan van de ‘vrijdag-patatdag’). Reden genoeg om hier te komen werken of stage te lopen!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!