ConDoor Emmen Medewerker

Arjan vertelt...

Ik werk hier nu zo’n 8 a 9 jaar, zo lang al weer! Toen ik hier kwam werken was ik om eerlijk te zijn gewoon op zoek naar werk. Wat mij meteen aansprak en opviel was hoe gestructureerd en netjes het hier was. Daar was ik heel positief over, je wist meteen waar je aan toe was.

Ik werk nu als 1e Operator / plaatsvervangend voorman op de afdeling Profileren. Naast dat ik zelf operator ben, zorg ik dat de andere operators aan de slag kunnen en begeleid ik beginnende werknemers op de afdeling.

ConDoor Emmen Medewerker

Je hebt hier het gevoel dat je geen nummertje bent, dat vind ik heel belangrijk!

Wat ik zo leuk vind is dat er echt naar je geluisterd wordt. Bijvoorbeeld als je nieuwe ideeën hebt om het proces soepeler te laten verlopen. Ik doe dat zelf ook. Als er iemand naar me toe komt met een goed idee gaan we kijken of dat haalbaar is. Die eigen inbreng en invloed is top. Maar ook op persoonlijk vlak wordt er naar je geluisterd. Je hebt hier het gevoel dat je geen nummertje bent. Dat vind ik heel belangrijk.  Ook merk je dat er veel ruimte is voor persoonlijke groei. Ik ben begonnen op de Industrie afdeling en ben doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Ik vind het lekker om met deadlines te werken. Met z’n allen aan een gericht doel werken en dat dan behalen, dat is prachtig. Daarnaast is het mooi dat je niet elke dag hetzelfde staat te doen. Er wordt genoeg gerouleerd binnen de afdelingen zodat je verschillende taken hebt. Zo wordt het nooit saai.

Als je bij ons komt werken kom je gewoon binnen bij een gestructureerd stabiel bedrijf. Er is veel ruimte voor groei en er is een hele leuke werksfeer. Maar daar draag je natuurlijk zelf aan bij!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!