ConDoor Technisch Support Medewerker

Wilfred vertelt...

Voordat ik hier kwam werken werkte ik 13 jaar als vrachtwagenchauffeur. Ik was wel toe aan iets anders en via via kwam ik achter deze baan. Ik had al wel affiniteit met techniek. Ik ben bijvoorbeeld vroeger ook brommer monteur geweest, en sleutelde graag aan mijn eigen auto en brommers.

Daarnaast kun je alles leren, en daar was dan ook genoeg ruimte voor. Ik heb een cursus Duits gedaan, leerde beter Engels en leerde de aandrijvingen en motoren kennen. Nu ben ik helemaal op mijn plek.

ConDoor Technisch Support Medewerker

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Ik ondersteun de monteurs op de bouw die vragen hebben over de aandrijvingen en besturingen. Ze kunnen mij dan bellen of mailen. Het mooie is dat je aan het begin soms gemopper hoort, maar aan het eind een tevreden persoon hebt omdat ik ze heb kunnen helpen.

Daarnaast test ik artikelen die geretourneerd zijn en ondersteun in de R&D afdeling met nieuwe ontwikkelingen rondom de aandrijvingen en besturingen.

Het is gewoon een hele leuke baan als je houdt van techniek. Het bedrijf is heel persoonlijk, je hebt contact met iedereen. En je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, die je dan ook moet dragen. Kortom, heel erg leuk. Ik hoop snel een nieuwe collega te mogen inwerken!

Zin om bij ons werken?
We zien je sollicitatie graag verschijnen

Bekijk onze recente vacatures — of stuur een open sollicitatie!